Известие

Collapse
No announcement yet.

Сливенски Spider.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сливенски Spider.

Здравейте,колеги!Ще помоля някой от Сливен,ако има възможност да хвърли едно око на колата,защото доста ме заинтригува.Някое друго мнение за 3-та фаза няма да е излишно,а и този двигател ми е непознат,ще съм благодарен на всяко компетентно мнение.Мерси предварително!

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...761&f1=details
    Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
    Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
    Lancia Kappa 2.0 eX

http://www.auto-types.com/alfa-romeo...ual-10344.html аз за такава цена мога само да мечтая...
    блаженни са низшите духом...

Comment

Бааси куклата Само има едно леко разминаване на капака и бронята (дано да е нещо от снимката) Аз не бих го мислил много много

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        Само има едно леко разминаване на капака и бронята (дано да е нещо от снимката)
        Точно това ми направи впечатление и на мен,именно заради това ще е добре,ако има някой колега наблизо да и хвърли едно око.Бях се зарекъл следващата алфа да е V6,но мисля,че бих направил компромис за тази красавица.
        Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
        Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Аз бих се насочил към друг двигател
          Много е изписано за JTS,поразровете се.
          Преди няколко дни имаше тема за JTS в 156 раздела,където колегите описват проблема на този двигател.
          Mercedes ML 63 AMG 07'
          159 TI 2.4JTDm SW 09'
          156 2.0 20V Turbo
          VW Phaeton 3.0 TDI 09'
          sigpic

Comment

Според мен има нещо нередно в тази обява - прекалено е ниска цената за тази кола ...
            sigpic
            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
            Lulin Group Ltd.

Comment

Сега като се зачетох за този двигател,май започнах да се разубеждавам.Колата изглежда много добре,но,ако мотора е толкова зле колкото го изкарват ще се насоча отново към V6,пък бил той и в друго купе(2.5 156 примерно).Проблема е там,че ГТВ-то много ми допада като автомобил и другият вариант е трансплантация.Засега ще го обмислям.Мерси за помоща,колеги!
              Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
              Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Аз пък мисля, че този спайдър не е чак толкова запазен, първо тея 2 лайсни дето липсват отпред на маската и разминаването доста бият на очи, дано да е нещо натисната само... после пасажерската седалка е адски напукана ми се вижда за кола 2004г. явно никога не е мазана и много е стояла с отворен гюрук колата на слънце друго обеснение нямам за това напуканото.... или ако е била мокрена нещо седалката... снимки на шофьорската седалка от лявата и страна липсват....
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Като погледнеш и какви са другите предложения на тази автокъща, става ясно на какво е приличала колата преди да я стегнат

Comment

Това не е "гледана" кола Според мен ще иска някои инвестиции и салона е много захабен за тия км.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      Това не е "гледана" кола Според мен ще иска някои инвестиции и салона е много захабен за тия км.
                      Със сигурност е така на 100%,а инвестицийте може да се окажат колкото пазарната и стойност на която е обявена.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

За тази цена ако купето не е понасяло удъри цената е много добра! Мотор се прави и даже се чудя как не я е прибрал някой

Comment

Днес ходих да гледам въпросната кола, със сирурност е имала удар отпред под капака има детаили които не са изправени добре и просто е видно ,че са изправяни и не са боядисани и криви , предния капак и бронята имат големи разнинавания, цялата е боядисвана , на места лака е улющен. Не си заслужава парите............

Comment

Първоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщение
                            Днес ходих да гледам въпросната кола, със сирурност е имала удар отпред под капака има детаили които не са изправени добре и просто е видно ,че са изправяни и не са боядисани и криви , предния капак и бронята имат големи разнинавания, цялата е боядисвана , на места лака е улющен. Не си заслужава парите............
                            Защо не удари една фото сесия

Comment

Не се сетих колега

Comment

Working...
                              X